Bestill en sentralist

Lurer du på hvordan ditt lokallag kan få større gjennomslagskraft? Ønsker ditt lokallag mer informasjon om et spesielt tema? Vet du ikke hvordan økonomiarbeidet skal gjennomføres? Da kan du bestille en sentralist!

Natur og Ungdoms sentralstyre og ansatte vil gjerne bidra til å gjøre deres arbeid bedre og lettere. Derfor ønsker vi å komme til dere for å holde foredrag om en rekke ulike temaer.

Få kunnskapen rett hjem – og bestill en sentralist til ditt lokallag. Den enkleste måten å gjøre det på er å fylle inn dette skjemaet, eller kontakte en sentralist direkte og høre om de kan komme og holde foredrag.

Bestill en sentralist her:

https://forms.gle/myAqsCLeE5QWL6L16

Her finner du oversikt over alle sentralstyremedlemmer. Det står under navnet deres hvilke politiske saker de jobber med, så om du for eksempel helst ønsker å høre om samferdsel, ta gjerne kontakt med noen på samferdselsgruppa. Og sentralisten som følger opp ditt fylkeslag har alltid ekstra lyst til å besøke deg!

Her finner du oversikt over alle ansatte. Av disse er det spesielt regionsekretærene som holder foredrag. Spør først regionsekretæren for ditt eget fylke.

Merk! Bestilling bør skje minst to uker før foredraget skal holdes.