Delegater på Natur og Ungdoms landsmøte 2017
Delegater på Natur og Ungdoms landsmøte 2017

Påmeldingsfrist til landsmøtet og ny delegatfordeling

19.11.2017 av Natur og Ungdom

Mandag 20. november går påmeldingsfristen til landsmøtet

Påmeldingsfrist

nu.no/lm/pamelding  kan du melde deg på landsmøtet, om du er valgt som delegat fra lokallaget ditt eller kommer fra fylkesstyret i fylket ditt. Om lokallaget ditt ikke har rukket å få valgt delegater ennå, må du ta kontakt med organisasjonssekretær Bendik på epost orgsek@nu.no så snart som mulig så finner vi ut av hvordan vi gjør det med påmelding.

Ny delegatfordeling

Siden vi har hatt verveuke siden sist, og dere har vært veldig flinke og vervet nye medlemmer og startet nye lokallag, er delegatfordelingen oppdatert for noen lokallag.

Lokallagene Oslo Øst, Asker og Bærum, Arendal, Porsgrunn, Kristiansand og omegn, Førde og Bergen har fått flere delegater, og oversikten over hvor mange dere har nå finner dere i sidemenyen og her

I tillegg har vi en rekke nye lokallag, det er Drammen, Kautokeino, Gjøvik og Nes. Nå kan dere også finne delegattallet deres, per nå har dere alle 2 delegater.

Siden dere kanskje må finne ut hvem som skal representere dere, er det flott om dere med oppdatert tall på delegater melder dere på innen fredag 24. november

Vil lokallaget ditt ha flere delegater?

Andre lokallag kan også verve seg til flere delegater innen 1. desember. Oppdatert medlemstall finner du i sidemenyen, og i sidemenyen på 1. innkalling. 

Hvis dere tror dere har vervet nok, kan du sende en epost til orgsek@nu.no så sjekkes det opp.