Utlysning: vil du jobbe med Innlandsseminaret?

18.09.2021 av Sandra Butoyi

Innlandet Natur og Ungdom søker en person til å planlegge og arrangere Innlandetseminaret våren 2022. Arbeidet er honorert.

Innlandet NU lyser ut 4 lønnsuker (= 150 arbeidstimer) i forbindelse med planleggingen og gjennomføringen av et fylkesseminar de skal ha på våren 2022. Seminaret skal ha temaet «Påvirkning i klimasaken – fra innledning til klimahelt». Datoen for seminaret er satt til 22.-24. april.

Arbeidet lønnes etter tariffavtalen i NU (minst 6600 kr per uke). Man avtaler med fylkesstyret om hvordan man vil fordele arbeidet, men det forventes at man kan jobbe både i forkant av og under selve seminaret. Fylkesstyret vil gjerne at man skal kunne begynne med arbeidet i begynnelsen/ midten av november.

Jobben vil ha følgende arbeidsoppgaver:

– booke lokale

– bidra i utformingenavprogrammet, og booke eventuelle foredrags-/kursholdere

– mobilisere til seminaret

– følge opp påmeldte deltakere

– bidra med det praktiske under selve seminaret

 

Vi ser etter deg som er glad i å planlegge, organisere og samarbeider godt med andre. Har du noen spørsmål til stillingen, kan du ta kontakt med fylkesleder Anna Gjems French (90117843).

Send en kort søknad til dagligleder@nu.no
innen søknadsfrist søndag 24. oktober kl 23.59der du også skriver kort om dine tanker og idéer til seminaret. Fylkesstyret i Innlandet NU tildeler lønnsukene.