Klippetoppen november

05.12.2016 av Sandra Butoyi

Marginene er fortsatt små på Klippetoppen når vi begynner på årets siste måned.

I Rogaland har Stavanger og Egersund NU arrangert klesbyttedag, og fått klipp på det. Horten Natur og Ungdom har fått oppmerksomhet for arbeidet sitt med å få søndagsbusser  på Skoppum. Aust-Agder NU rustet opp et busskur med møbler, og holdt det hemmelig en kort stund mens spekulasjonene gikk.

To saker har i tillegg blitt markert av flere lokallag denne måneden, både motstand mot oljeboring i nord denne måneden og mot Dakota Access Pipeline (DAPL). Førstnevnte har gitt presseklipp til Nordland, Troms og Finnmark som har uttalt seg i kjølvannet av APs representantskapsmøte, og etter at den siste kommunen i Lofoten landet på nei til konsekvensutredning.

Sistnevnte har Lillehammer NU hatt pressedekning knyttet til tre ganger, et fakkeltog mot oljeledningen, en markering mot DNB, og et leserinnlegg rettet mot Lillehammer kommune om å avslutte kundeforholdet i KLP.

Flest klipp i november gikk til Oppland med 5, fulgt av Nordland med 4. På toppen er stillingen lik, og med lik margin. Det hele er så tett at aktiviteten i årets siste måned blir avgjørende. Hva med å gjøre et stunt i forbindelse med verveinnspurten?

VIKTIG: Ikke alle presseoppslag dukker opp i vårt medieovervåkingssystem. Er du usikker på om det dukker opp, så send en e-post til infosek@nu.no for å sikre at det blir registrert.

Lurer du på hvor mange presseklipp ditt fylke har sammenlagt så langt i år? Her er lista:

Akershus 10
Aust-Agder 6
Buskerud 4
Finnmark 31
Hedmark 38
Hordaland 1
Møre og Romsdal 12
Nord-Trøndelag 6
Nordland 23
Oppland 6
Oslo 10
Rogaland 11
Sogn og Fjordane 12
Sør-Trøndelag 3
Telemark 19
Troms 33
Vest-Agder 3
Vestfold 39
Østfold 8