Klippetoppen mars

04.04.2017 av Sandra Butoyi

I mars fortsatte kampen for et oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja, med rikelig pressedekning landet rundt.

I Rogaland og Nord-Trøndelag møtte Jonas Gahr Støre demonstranter fra Natur og Ungdom som ga klar beskjed om at «kompromiss er piss», og dette budskapet var også å finne på trykk i flere leserbrev denne måneden. Leder Kamilla Samuelsen i Finnmark var i fokus for sin appell under aksjonen Redd Repparfjord, hvor hun fortalte om da hun lærte hvordan hun skulle lenke seg og at hun håpet at det ikke ville bli behov for å ty til lenkene for å holde Repparfjord fri for gruveavfall.

Hamar NU skal arrangere Mylder-festival for tredje året på rad, og slikt blir lagt merke til i lokalavisa. Det har også blitt arrangert klesbyttedag flere steder, bl.a. i Horten, Skien og Rana.

VIKTIG: Ikke alle presseoppslag dukker opp i vårt medieovervåkingssystem. Er du usikker på om det dukker opp, så send en e-post til infosek@nu.no for å sikre at det blir registrert.

Etter tre måneder er Nordland i føringen med 12 oppslag, fulgt av et trekløver bestående av Oppland, Telemark og Vestfold med ti oppslag hver. Det er viktig å huske at det er tidlig på året fortsatt, så det er fortsatt mulig for alle å vinne klippetoppen 2017.

Akershus 4
Aust-Agder 2
Buskerud 0
Finnmark 7
Hedmark 7
Hordaland 4
Møre og Romsdal 7
Nord-Trøndelag 7
Nordland 12
Oppland 10
Oslo 1
Rogaland 9
Sogn og Fjordane 0
Sør-Trøndelag 0
Telemark 10
Troms 3
Vest-Agder 1
Vestfold 10
Østfold 5