Hvorfor verve?

09.09.2012 av Sandra Butoyi

Det er mange gode grunner til å verve! Flere medlemmer = flere engasjerte, flere som jobber med miljøsaker der de bor, vi får større påvirkningskraft, mer støtte fra staten og Natur og Ungdom blir enda mer synlige!

Med andre ord, verving er utrolig viktig for at Natur og Ungdom skal vokse som organisasjon. For at vi skal få gjennomslag for våre krav er vi helt avhengig av å ha medlemmer. Både for at vi skal kunne jobbe for en bedre miljøpolitikk og for å vise at det er flere tusen ungdommer som står bak våre krav. Skal vi vinne flere miljøsaker og få mer gjennomslag hos de som bestemmer må vi bli enda flere. Og det kan DU bidra til!

Husk at for hvert medlem du verver er vi et steg nærmere seier i en rekke miljøsaker. Og hvem vet, kanskje den du verver blir den neste lederen av Natur og Ungdom, eller til og med en framtidig statsminister?

Dersom det er noe du lurer på angående verving, ønsker du å få tilsendt verveblokker eller noe annet, ta kontakt med en av våre verveansvarlige som står under kontaktpersoner på høyre side, eller send en mail til verving@nu.no.

Relevante nyheter


  • Slik verver du

    Alle til og med 25 år kan bli medlem i Natur og Ungdom. Det koster kun 100kr i året å være medlem, og første året du er medlem koster det kun 50kr. Man kan også verve NU-venner, som er alle som har lyst til å støtte organisasjonen økonomisk med et månedlig beløp (oftest personer over 25 år).