Slik verver du

09.09.2012 av Sandra Butoyi

Alle til og med 25 år kan bli medlem i Natur og Ungdom. Det koster kun 100kr i året å være medlem, og første året du er medlem koster det kun 50kr. Man kan også verve NU-venner, som er alle som har lyst til å støtte organisasjonen økonomisk med et månedlig beløp (oftest personer over 25 år).

Verver du et medlem får du 1 vervepoeng.
Verver du en NU-venn får du 3 vervepoeng.

Oversikt over vervepremiene finner du her.

Slik verver du:

1. Få tilsendt verveblokk ved å sende en mail til verving@nu.no eller last ned og print ut verveark for medlemmer eller skjema for NU-venner.

2. Få den du verver til å fylle ut verveblokka eller skjemaet. Det er viktig at all informasjon fra den du verver fylles ut. BRUK BLOKKBOKSTAVER! Ta i mot 50 kroner for medlemskapet og send inn vervingen i posten til Natur og Ungdom.

3. Overføre pengene i din nettbank til Natur og Ungdoms konto. Innbetalingen merkes med «[ditt navn] har vervet [medlemmets navn, adresse, fødselsdato].

4. Verver du NU-venner sender du bare inn avtalegiroskjemaet i posten. Noter på skjemaet at du er verver.

 

Verveblokken sendes til:

Natur og Ungdom
Postboks 4783, Sofienberg
0506 Oslo

Kontonummer: 5010.05.87154

Verving på SMS

SMS er den enkleste og kjappeste måten å bli medlem i Natur og Ungdom. Under finner du oppskriften på hvordan du verver med SMS:

1. Få den du verver til å sende kodeord NU MEDLEM til 2377.
50 kr vil da bli lagt på mobilregninga til den du verver og blir registrert som medlem umiddelbart.

OBS! Hvis den du verver ikke får en automatisk returmelding fra oss, så har det ikke blitt trukket noen penger. Da vil den du har vervet få giro i posten i stedet, eller de kan overføre 50kr til 5010.05.87154.

2. Gi oss beskjed om hvem du har vervet:

Hvis du har verveblokk:
Be det nye medlemmet å fylle ut verveblokken. Skal personen betale med SMS? Kryss av på «SMS» eller skriv SMS på verveblokken. Send verveblokken via post.

Hvis du ikke har verveblokk:
a) Send en SMS til 2377 med kodeord NU [ditt navn] har vervet [navn, mobilnummer, adresse og fødselsdato til den du vervet]. Du trekkes for vanlig SMS-pris.

b) Send en email til medlem@nu.no med info om den du har vervet. Navn, adresse, fødselsdato og mobilnummeret til den du har vervet være med.

HUSK! For at vi skal få inn riktig informasjon om den du har vervet er det viktig at du sender en verveblokk i posten eller ber personen fylle inn et innmeldingsskjema i tillegg.

 

Gjerne også oppfordre den du har vervet til å selv sende oppdatert informasjon om seg selv ved å sende NU ADRESSE [fyll inn ny informasjon] til 2377. Koster vanlig sms-pris.

Lykke til med vervingen!

Relevante nyheter


  • Hvorfor verve?

    Det er mange gode grunner til å verve! Flere medlemmer = flere engasjerte, flere som jobber med miljøsaker der de bor, vi får større påvirkningskraft, mer støtte fra staten og Natur og Ungdom blir enda mer synlige!