Vervevår!

09.03.2021 av Gytis Blaževičius

Vi er i gang med verving og sammen skal vi bli flere! Snart er det verveuke, men flere arrangementer og konkurranser er allerede i gang! Her kommer det informasjon og oppsummering av vervevår!

Viktige datoer:
Hele mars: VERVEMARS konkurranse, verv mest – få en gavekort på reparasjon (500,-)!
23. mars: Vervewebinar – Hvordan verve hele verden? (klokka 19.00)
31. mars: Frist for å bestille standpakke!
9. april: Frist for å søke midler fra lokallagsfondet!
19.-25. april: VERVEUKE!
2. mai: Frist for å sende verveslipp i posten.
5. mai: Verveshow med Simon, Gina og Hedwig!

Vervemars!
Verver du flest i landet i løpet av mars får du en gavekort på 500kr til å reparere noe! Du velger selv hva og hvor du skal reparere.

Hvordan verve hele verden? Regelmessige rants med Natur og Ungdom
Tirsdag, 23. mars, klokka 19:00 holder vervegruppe en interaktiv webkurs om verving! Hva er egentlig så vanskelig med verving? Hvorfor er det viktig? Og hvordan i helvete verver man? Sett av datoen!

Verveuke!
19.-25. april er det vårens verveuke! Vi gleder oss til hele organisasjon går ut og verver sammen. Det er viktig å planlegge verveuke i god tid, så bestill standpakke her, og søk midler fra lokallagsfondet til aktiviteter i april her. Tips til hva du kan bruke midler fra lokallagsfondet til finner du her.

Verveshow med Simon, Gina og Hedwig!
Vi feirer vår innsats og alle de nye medlemmene med en hyggelig show! Simon, Gina og Hedwig leder oss igjennom kvelden samtidig som de får konsekvensene for veddemål de har inngått!

 

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt med noen i vervegruppa eller regionsekretæren din!