Møre og Romsdal på besøk i Smøla vindmøllepark i 2012

Vindkraftseminar på Smøla 13.-14. juni!

05.06.2015 av Sandra Butoyi

13.-14. juni feirer vi vindkraften med seminar på Smøla. Det blir besøk i vindparken, sjøfuglsafari og masse mer gøy!

13.-14. juni braker det løs med verdens triveligste to-dagersseminar på Smøla i Nordmøre. Det blir utflukt til Smøla Vindpark og havørnsafari, foredrag om Vindkraft i et miljøperspektiv og bollebaking. Alt er lagt til rette for at dette skal bli en herlig helg, nå trenger vi bare deg!

Vi dekker både reise og opphold. Du har selv ansvar for å komme deg til Kristiansund innen klokken 14:20 på lørdag 13. juni, siste båt går 14:28 fra hurtigbåtkaia. Vi er tilbake i Kristiansund 15:45 på søndag. Om du lurer på hvordan du kommer deg dit kan du bruke www.frammr.no til å finne beste reisevei. Vi refunderer billigste og mest miljøvennlige reisemåte for alle deltakere fra Møre og Romsdal. Om dette involverer fly eller kjøring av bil skal det avtales med Karianne først (kontaktinfo til venstre). Om du er fra andre deler av landet og vil ha reisedekning, ta kontakt med Karianne. Overnatting blir på Smøla ungdomsskole hvor vi også har alle måltider.

Programmet for helgen ser slik ut:

Lørdag:

– Ankomst til skolen og middag

– Utflukt til Smøla Vindpark, foredrag om vindkraft, omvisning i vindparken og underholdning

– Film og mat på skolen

Søndag:

– Frokost og pakking

– Foredrag om vindkraft i et miljøperspektiv

– Havørnsafari

– Reise tilbake