Godt oppmøte på årsmøtet. Foto: Liv Marta Gonzales Mikkelsen / Natur og Ungdom

Rogaland NU har hatt årsmøte!

18.11.2014 av Sandra Butoyi

Søndag 16. november hadde Rogaland Natur og Ungdom årsmøte, der det blant annet ble valgt nytt styre, vedtatt budsjett og vedtatt strategi for arbeidet i 2015.

Søndag 16. november arrangerte Rogaland årsmøte for fylket, der alle medlemmene bosatt i fylket kunne komme. Her kom også kampanjesekretær Sara Andersen Vågenes og ansvarssentralist Karen Hjelmervik Nerbø, for å lede møtet slik vedtektene krever.

På møtet ble det vedtatt budsjett for 2015, vedtekter, regnskap for 2013 og sist men absolutt ikke minst: nytt fylkesstyre for 2015! Fylkesstyret velges på  nytt hvert eneste år, slik de svært demokratiske vedtektene til Natur og Ungdom krever. Styret som ble valg for 2015 er veldig og ser slik ut:

Leder Natalia Feliciana Baro Tyse

1. nestleder Liv Marta Gonzales Mikkelsen

2. nestleder Henrik Olsen Eide

Styremedlem Trond Erik Møller

Styremedlem Quynh Jennyfer Lam

Vara Arin Nøst

Alle lokallagene i fylket er representert i styret.

 

Takk for et flott årsmøte og godt arbeid i 2015! Hvis du ønsker å få tilsendt dokumentene fra møtet er det bare å ta kontakt med kampanjesekretær Sara Andersen Vågenes på tlf. 980 33 864 eller epostsarav@nu.no