Årsmøte i Rogaland Natur og Ungdom

27.09.2017 av Sandra Butoyi

Til Natur og Ungdoms medlemmer i Rogaland.

Årsmøte i Rogaland Natur og Ungdom

Du innkalles herved til årsmøtet i Rogaland Natur og Ungdom, som avholdes i Stavanger 09.12.2017. På årsmøtet velges styret for fylkeslaget, og vi diskuterer hvilke saker vi ønsker å satse på til neste år. I tillegg skal vi ha kule faglige innledninger og sosiale aktiviteter for å samle fylket.

Saksliste for møtet:

  1. Orientering om hva fylkeslaget har gjort i 2016/17
  2. Regnskap for 2016
  3. Strategien for høsten 2017
  4. Budsjett for 2017
  5. Vedtekter for fylkeslaget
  6. Valg for 2017/18
  7. Eventuelt

Årsmøtet finner sted i Stavanger (konkret lokale vil bli informert om når det nærmer seg). Det vil vare over to dager slik at vi får kombinert møtet med foredrag, skoleringer og sosialt opplegg.

Alle Natur og Ungdoms medlemmer i fylket er med dette kalt inn til møtet mer enn tre uker i forkant, slik vedtektene krever. Alle medlemmer som er bosatt i fylket og har betalt kontingentavgift i Natur og Ungdom foregående eller inneværende år har stemmerett på møtet. Forslag til strategi og budsjett for neste år, samt vedtekter for fylkeslaget og innstilling til styre vil bli behandlet på møtet. Frist for endringsforslag til vedtektene er 02.12.2017. Forslag til nye saker må også sendes inn én uke før årsmøtet. Alle sakspapirer til møtet vil bli lagt ut på www.nu.no/aarsmoter senest to uker før møtet. Dersom du ønsker å få sakspapirene tilsendt i forkant, ta kontakt på e-post så sender vi det så snart det er klart. Forslag til nye saker og endringsforslag til vedtekter kan sendes til regionsekretær Mia Chamberlain på miac@nu.no.

Trenger du mer informasjon om årsmøtet, ta kontakt med leder Perla Kamilla Eyvarsdottir på telefon 97019376 eller e-post, rogaland@nu.no. Vi håper å se deg der!

Rogaland Natur og Ungdom har også andre spennende aktiviteter på programmet i høst. I tillegg arrangeres det en fotoutstilling i forbindelse med Natur og Ungdom sitt 50 års jubileum. Åpningen av utstillingen vil være 18.november og vil bli stående en måned. Søk «Aktivistkurs i Rogaland» og «Åpning av fotoutstilling! #50åribilder» på facebook for mer informasjon om de kommende arrangementene.

Mange hilsener fra

Styret i Rogaland Natur og Ungdom

Perla Kamilla Eyvarsdottir, leder
Hans Dahle Kvadseim, nestleder
Oda Stapnes Nordnes, styremedlem
Emma Askeland Fosså, styremedlem
Åsa Braut Bache, styremedlem