Grønn lunsj: Infomøte og oppstart av studentlag i Bodø

20.08.2015 av Sandra Butoyi

Vi sparker i gang semesteret med infomøte og oppstart av nytt studentlag i Bodø! Kom og hør om hva studentlagene til Natur og Ungdom og Naturvernforbundet driver med, og de viktigste miljøsakene i Norge om dagen.

Natur og Ungdom og Naturvernforbundet har studentlag over hele landet, og vi vil nå samle miljøengasjerte studenter til å opprette tidenes studentlag her i Bodø! Bodø er et høyaktuelt område for å starte et studentlag. Byen er midt i smørøyet for de store spørsmålene rundt nordområdene som i dag er mye diskutert.
Gratis servering: pizza
Sted: rom 2446, campus Bodø
Tid: fredag 21. aug kl 12:15

Spre gjerne eventen på facebook: https://www.facebook.com/events/972062396191026/

Det finnes viktigere ting enn pensum. Vil du være med å jobbe med miljøvern?

 – Bli med og gjør en forskjell i Bodø!  – 

Ta kontakt med studentsekretær for mer informasjon – helenej@nu.no