Konsert med Hanna von Bergen – 100 000 klimajobber nå!

21.08.2015 av Sandra Butoyi

Studentlaget til Natur og Ungdom og Naturvernforbundet i Ås varmer opp til konferansen Konferanse: Broen til framtiden 2015 med gratis konsert og hyggelig aften, hvor studentene i Ås kan være med å skape en klimaløsning nedenfra.

Hold av kvelden 10.mars og bli med på å skape en klimaløsning nedenfra med GRATIS konsert og hygge på Vitenparken!

Fagbevegelsen, miljøbevegelsen og kirken har gått sammen for å fremme en strategi for å omstille Norge: Vi vil bremse norsk oljeutvinning ved å kreve 100 000 klimajobber nå!

OM HANNA VON BERGEN:

Kombinerer man introvert melankoli med naiv glede over en smilende verden, finner man Hanna von Bergen. I et lydlandskap av varme akustiske toner fra det zimbabwiske instrumentet mbira og yndig vokal skapes finurlig myk pop.
Gjennom musikken uttrykkes filosofiske tanker, historier fra reiser, glede samt oppgitthet over små og store ting i livet. Enten det er selvlagde tatoveringer, stemningen av å sitte på en øde øy eller det å bli forvekslet med Lily Allen inviterer Hanna oss med inn i sin underfundige verden.

http://www.hannavonbergen.com/

Se arrangement på facebook her