Øyunn, Linnea, Markus og Ingvild
Øyunn, Linnea, Markus og Ingvild

Valgkomiteens innstilling til fylkesstyret for høsten 2015

16.06.2015 av Natur og Ungdom

Valgkomiteen i Natur og Ungdom har nå ferdigstilt sin innstilling til nytt fylkesstyret i Telemark Natur og Ungdom for høsten 2015. Valget av fylkesstyret skjer på Telemark Natur og Ungdoms ekstraordinære årsmøte i Skien 19. juni 2015.

Valgkomiteen har bestått av:

Sittende regionssekretær, Sigrid Høeg

Sittende ansvarssentralist, Anna Olerud

Maiken Fosse Halvorsen (lokallag)

Valgkomiteens innstilling er enstemmig.

Bakgrunn for valgkomiteens innstilling

Valgkomiteen har basert sitt arbeid på samtaler med aktuelle personer fra fylket.

Fylkesstyret i Telemark Natur og Ungdom

Fylkesleder: Øyunn Hasvik (1998)

Øyunn har vært aktiv i Natur og Ungdom i flere år, og var en nøkkelperson i oppstartsfasen av Notodden NU. Øyunn var lokallagsleder i Notodden, før hun flyttet til Skien. Det siste året har hun sittet i fylkesstyret.

1. nestleder: Ingvild Andersen (1997)

Ingvild har vært aktiv i Natur og Ungdom siden sommerleir 2013. Hun har vært aktiv i Porsgrunn Natur og Ungdom og en pådriver for politisk arbeid i lokallaget. Fra høsten 2014 har Ingvild sittet som fylkesleder i fylkesstyret. Ingvild bor i Porsgrunn.

2. nestleder: Linnea Fosli Lillefjære (1998) (ny)

Linnea ble aktiv i Natur og Ungdom sommeren 2014 etter å ha deltatt på Grønt spa’tak. Hun er med i Skien Natur og Ungdom, og bor i Ulefoss.

Styremedlem: Markus Wohlenberg

Markus er fra Sannidal og har vært med i Natur og ungdom i et år. Han er engasjert og har blitt aktiv i lokallaget i Kragerø hvor han var en av initiativtakerne for å få lokallaget opp på bena igjen.