Om oss

Natur og Ungdom er den største miljøorganisasjonen for unge i Norge. Med over 9000 medlemmer, fordelt på over 60 lokallag som jobber med miljøsaker der de bor. Vi mener at lokale miljøutfordringer må sees i en større sammenheng, hvor alle de mindre og lokale problemene til sammen utgjør et stort problem. Derfor mener vi at den beste måten å jobbe for naturen er å jobbe både med lokale saker, ta vare på verdens artsmangfold og ved å begrense de menneskeskapte klimaproblemene.

Natur og Ungdom er opptatt av å ikke bare peke på utfordringene, men også peke på mulige løsninger og presse politikere og selskaper til å ta sin del av ansvaret for at problemene skal løses. Vi mener alle må ta i et tak for å løse miljøutfordringene i verden, og tar derfor kampen mot de største forurenserne og stoppe de som ødelegger miljøet.

I Natur og Ungdom kan du være med i lokallag og delta på aksjoner, seminarer og sommerleir og mye mer. Om du bare ønsker å støtte saken, men ikke har veldig mye tid, er det også lov. Alle får medlemsbladet Putsj i posten fire ganger i året.

Vil du bli medlem? Fyll ut dette skjemaet!

Har du dårlig tid? Send NU MEDLEM til 2377, og du blir medlem med én gang! (50kr vil bli trukket fra din mobilregning)

Kontakt oss

Telefon: 23 32 74 19
Faks: 23 32 74 10
Epost:info(a)nu.no

Postadresse:
Postboks 4783 Sofienberg
0506 OSLO

Kom innom oss i:
Torggata 34
0183 OSLO
Her er link til kart

Kontonummer: 5010 05 05492
Organisasjonsnummer: NO 970 261 451 MVA

Her finner kontaktinfomasjon og bilder av landsstyret, sentralstyret og de ansatte i Natur og Ungdom.

For å gi beskjed om adresseendring kan du klikke her.