Foto: Arnfinn Storsveen

Reisedekningsskjema

I menyen til høyre ligger det et nedlastbart reisedekningskjema. Om du ønsker refusjon i etterkant av et Natur og Ungdom-arrangement du har vært på kan du fylle ut skjemaet, dokumentere alle utleggene du har hatt med kvitteringer og billetter, signere det og sende det innen tre uker etter arrangementet har vært.

Hvordan fyller jeg ut skjemaet?

Du fyller ut skjemaet ved å skrive korrekt informasjon om personen som har reist og personen som skal ha pengene refundert (dette kan selvsagt være samme person). Alle feltene må være utfylt, men om det er samme person trenger ikke adresse være ført opp begge gangene.

Under «hva la du ut for» fører du opp utgiftene du har hatt. For eksempel «Molde-Åndalsnes, buss, 145 kr» og «Åndalsnes – Oslo, tog, 249 kr». I tillegg legger du inn datoen på reisen – og legger ved dokumentasjon på reisen, også kalt et bilag. Alle bilagene som legges ved gir du et nummer, og skriver bilagsnummeret inn i skjemaet.

Til slutt summerer du opp hvor mye reisen kostet og om du eventuelt har mottatt forskudd.

Hva er gyldig dokumentasjon på reisen?

For at reisen skal bli refundert må det være lagt ved et bilag som dokumenterer reisen. Et gyldig bilag på en reise er kvittering for kjøp av billetten til reisen, eller selve billetten. Om det ikke står kostnaden på billetten spesifisert på billetten kreves kvittering i tillegg.

Hvor sender jeg skjemaet?

Reisedekningsskjemaet med gyldig dokumentasjon kan skannes og sendes til regnskap@nu.no eller sendes per post til «Natur og Ungdom, v/regnskap, Postboks 4783 Sofienberg, 0506 Oslo». Skjemaet er ikke gyldig uten signatur.