Søk til Inspire Change 2021

07.05.2021 av Lea Justine Nesheim

Har du et budskap på hjertet, men mangler stedet og måten å nå ut til folk med det på? Søk om å bli med på Inspire Change!

Inspire Change 2021 er et arrangement hvor unge samles for å fremme sine ideer om menneskerettigheter, klima, miljø og utvikling gjennom korte og engasjerende foredrag. Hvis du er mellom 16 og 24 og har en hjertesak eller en idé du brenner for, oppfordrer vi deg til å søke.

Arrangementet finner sted 21. november 2021 på Moss Kulturhus. Det vil minne om «TED talks» i form, vil filmes og distribueres digitalt. Men: for deltakerne skjer mye av det viktigste ved «Inspire Change» i forkant av arrangementet. Som deltaker vil du nemlig få kompetanse til å delta i det offentlige ordskiftet gjennom førsteklasses kommunikasjonstrening: du vil få hjelp til å utvikle budskapet ditt av «coachene» som står bak TEDxOslo!

Du søker ved å fylle ut søknaden nedenfor. Søk gjerne her hos oss, men du kan også gå via en av de andre partnerne i prosjektet. (Amnesty International, Press – Redd Barna Ungdom, Greenpeace, og Røde Kors Ungdom). Hver organisasjon velger ut én kandidat blant sine søkere. Mer om samarbeidsprosjektet kan leses på inspchange.no.

Fjorårets prosjekt ble amputert grunnet korona, men du kan sjekke ut hva vår deltaker, Kaja Nyland, snakket om her

Alle deltakerne får dekket reise og opphold til de fysiske samlingene. Alle som blir valgt ut må forplikte seg til å gjennomgå den nødvendige treningen for å utvikle budskapet, manuset og presentasjonen. Blir du en av de heldige deltakerne skal du gjennomgå denne treningen sammen med seks andre ungdommer og «coachene» vil følge dere opp kollektivt og individuelt. Det blir en opplevelse du aldri vil glemme og ikke minst vil du ha ferdigheter du vil ha nytte av resten av livet!

Søk her: