Publikum under konsert med Mari Boine. Foto: Mohsen Anvaari

Støtt aksjonistene i Repparfjord!

20.08.2021 av Gina Gylver

Her er informasjon om hvordan man kan bidra økonomisk.

Spleis eller vipps til leir og aksjoner

Vi samler inn penger til protestleiren og aksjonene gjennom samarbeidsorganisasjonen «Stopp Nussirgruva – Redd Repparfjord». Du kan gi penger gjennom spleis.no her, eller vippse til vårt vippsnummer 703737.

Pengene går til matforsyninger og utstyr til leiren, lenker, kulturinnslag, lydutstyr og lignende.

Miljøbøtefondet

Dersom det kommer til politiaksjoner og aktivister blir bøtelagt vil vi også dele informasjon om hvordan man kan donere penger til et bøtefond for å hjelpe aksjonistene med deres bøter. Penger donert til «Stopp Nussirgruva – Redd Repparfjord» vil ikke bli brukt til bøter.

Støtt Natur og Ungdom

Vil du støtte Natur og Ungdom uten å øremerke pengene til arbeid med Repparfjord?

Du kan bli fastgiver. Som Natur og Ungdoms venn betaler du et fast, valgfritt beløp til Natur og Ungdoms miljøarbeid hver måned, eller et fast beløp årlig. Beløpet trekkes automatisk fra din konto via AvtaleGiro. Trykk her for å bli NU-venn (fastgiver)

Vil du heller støtte oss med et engangsbeløp?

Send sms «NU GAVE» til 2377 (200 kr), eller gi en gave til Vipps-nummer 666661 eller kontonummer 5010.05.87154.

Vil du støtte oss og få skattefradrag for gaven bruker du kontonummeret, og så må du ringe 23 32 74 19 i kontortid mellom 9 og 15 og oppgi personnummer. Eventuelt kan du sende sms til 2377 med «FNR [fødselsnummer]»

 

Relevante nyheter