Disse kommer på sommerleir

12.04.2018 av Natur og Ungdom

25.-29. juni arrangerer Natur og Ungdom sommerleir. Det blir spennende debatter, turer, musikk, bading, fotball, bygging og foredrag som gir deg tro på morgendagens løsninger. Også kommer det mange kule gjester! Her er noen av dem.

Pom Poko

Pom Poko unofficial sitt bilete.

(Bilde fra bandets facebook-side)

Pom Poko er et band fra Trondheim som har slått gjennom raskt, og rukket å spille på både Øyafestivalen og Roskilde. I juni er vi så heldige at de kommer på sommerleir. Det gleder vi oss mye til. Sjekk dem ut!

Christoffer Ringnes Klyve om klær og klima

Foto: Jon Skille Amundsen/FIVH

Til gruppen på sommerleir som skal lære om klesproduksjon og klima, kommer Christoffer Ringnes Klyve, nestleder i Framtiden i Våre Hender (FIVH). FIVH har i mange år jobbet med å avdekke uetisk og lite miljøvennlig klesproduksjon. Vi gleder oss til å få han på besøk!

Skogbiolog Trude Myhre

Relatert bilde

Skogbiolog, medarbeider i WWF og tidligere NU-er, Trude Myhre, kommer til sommerleir og gruppen som skal lære om skog og biologisk mangfold. Hun skal snakke om hvor viktig og spennende skogen er, og hvorfor det er så viktig at vi tar vare på den.

Fredsforsker og aktivist Jørgen Johansen

Fredsforsker og mangeårig miljøaktivist Jørgen Johansen kommer på sommerleir til aksjonisme-gruppa, for å lære bort noe av det han kan om aktivisme og aksjoner.